Warning: PHP Startup: Peer certificate CN=`*.home.pl' did not match expected CN=`sklep.andrev.pl' in /wp-content/plugins/woodmart-core/post-types.php on line 725

Warning: PHP Startup: Failed to enable crypto in /wp-content/plugins/woodmart-core/post-types.php on line 725

Warning: PHP Startup: failed to open stream: operation failed in /wp-content/plugins/woodmart-core/post-types.php on line 725

SKLEP ANDREV

Nasz sklep znajduje się pod adresem: https://sklep.andrev.pl/

NASZA POLITKA PRYWATNOŚCI

1. INFORMACJE OGÓLNE

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez użytkowników w związku z korzystaniem przez nich z naszych usług.

2. ADMINISTRATOR DANYCH

 Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest ANDREV Krystyna Guzara. SIEDZIBA: Ul. Słomka 59, 34-730 Mszana Dolna. NIP: 7371036303 REGON: 361262217

3. BEZPIECZEŃSTWO

W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym.

Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

4. DANE OSOBOWE

1. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.

2. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:

   a) poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje

   b) poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].

3. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

4. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego

5. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

6. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich
danych w dowolnym momencie.

7. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na któremoże wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

8. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez
nas. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji – nasze dane znaleźć można w zakładce – KONTAKT.